Ste tekmovali na virtualnih poletih 18. in 19. 3. v Cityparku Ljubljana?
Preverite ali je vaš skok v galeriji

Avtorske pravice

Lastnik spletnega mesta planica.tv je Zavarovalnica Triglav, d. d., Miklošičeva 19, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: Zavarovalnica Triglav). Na podlagi Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP) je Zavarovalnica Triglav imetnik materialnih avtorskih pravic nad avtorskimi vsebinami v najširšem pomenu (grafičnimi elementi, fotografijami, ilustracijami oz. drugimi predstavitvami besedila), objavljenimi na spletni strani. To pomeni, da je brez pisnega dovoljenja Zavarovalnice Triglav, d.d., prepovedano vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje in kakršno koli razširjanje v komercialne namene.

PZ ZASP je izjemoma dovoljena uporaba oz. reproduciranje avtorskih del na podlagi pravice javnosti do obveščenosti, v izobraževalne namene ter za ponazoritev, soočenje in napotitev v citatni obliki, vendar je pri tem obvezno navesti vir in avtorstvo dela. Prav tako sta dovoljena tudi uporaba in reproduciranje avtorskega dela v omejenem številu za zasebno, nekomercialno uporabo.

Omejitev odgovornosti

To spletno mesto je bilo razvito z namenom uporabnikom omogočiti virtualno izkušnjo smučarskih skokov na skakalnici, katerih glavni sponzor je Zavarovalnica Triglav. Z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta bomo skušali zagotavljati njihovo točnost in ažurnost, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Vsebine na spletnem mestu so zgolj informativne narave in nimajo pravnih posledic, razen kadar je to izrecno navedeno.

Niti Zavarovalnica Triglav niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani v nobenem primeru ne odgovarja delničarjem ali katerim koli tretjim osebam za kakršno koli škodo, ki bi izhajala iz obstoja, dostopa, uporabe in/ali nezmožnosti uporabe teh spletnih strani in/ali informacij na teh spletnih straneh ali bi bila v zvezi z njimi, ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Zavarovalnica Triglav prav tako ne odgovarja za obliko in vsebino podatkov pridobljenih prek povezav, ki niso last Zavarovalnice Triglav in prav tako ne odgovarja za spoštovanje zasebnosti na navedenih povezavah.

Pridržujemo si pravico, da vsebino teh spletnih strani kadar koli, na kakršen koli način in ne glede na razlog spremenimo, dodajamo ali odstranimo (v celoti ali delno) brez vnaprejšnjega opozorila. Za kakršne koli posledice tovrstnih sprememb ne prevzemamo odgovornosti.

Varovanje zasebnosti

V Zavarovalnici Triglav se zavezujemo, da bomo varovali zasebnost uporabnikov spletnega mesta. Na spletnem mestu so objavljeni posnetki pogleda skozi oči obiskovalcev postaje Virtualni poleti Planica 2015 Zavarovalnice Triglav v Cityparku, ki so v igri Virtualni poleti Planica 2015 v navidezni resničnosti s pomočjo očal Oculus Rift »odigrali« skok in se strinjali z objavo posnetka na spletnem mestu planica.tv. Posnetek pogleda je objavljen z imenom udeleženca.

Na spletnem mestu planica.tv ne zbiramo osebnih podatkov uporabnikov, zbirajo se le anonimni podatki za potrebe spletne analitike.

Za spletno analitiko uporabljamo orodje Google Analytics, ki ga je izdelala družba Google, Inc. (“Google”) in je namenjeno spremljanju in analiziranju obiska tega spletnega mesta. Google Analytics uporablja t.i. piškotke, ki so v obliki besedilnih datotek naloženi na vaš računalnik in spletnemu mestu omogočajo analizo njegove uporabe. Informacije o vašem načinu uporabe tega spletnega mesta bodo skupaj z vašim IP naslovom prenesene in shranjene na Googlovih strežnikih v Združenih državah Amerike.

Google bo te informacije uporabljal z namenom ocenjevanja uporabe spletnega mesta, pripravo poročil o aktivnostih spletnega mesta za lastnike spletnega mesta in za zagotavljanje ostalih storitev povezanih z aktivnostmi spletnega mesta in spletno uporabo. Google te informacije lahko posreduje tudi tretjim osebam, kot je to zakonsko zahtevano oziroma, ko tretje osebe obdelujejo podatke v Googlovem imenu. Google vašega IP naslova ne bo povezoval z nobenimi drugimi podatki, ki jih poseduje. Uporabi piškotkov se lahko izognete s pomočjo posebnih nastavitev v vašem spletnem brskalniku, vendar tovrstne nastavitve lahko onemogočajo pravilno in popolno delovanje spletnega mesta. Z uporabo/obiskom tega spletnega mesta izjavljate, da se strinjate, da se podatki o vaši uporabi zbirajo in obdelujejo na zgoraj opisan način.

Ker obstajajo na spletnem portalu določene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi z Zavarovalnico Triglav, Zavarovalnica Triglav ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Podrobnejše informacije o piškotkih

Ko uporabnik brska po spletnem mestu, brska anonimno, kar je v skladu z varovanjem zasebnosti in osebnih podatkov. Podatki o uporabi spletnega mesta ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov in jih Zavarovalnica Triglav uporablja zgolj z namenom izboljšanja uporabe spletnega mesta.

Informacije o uporabi spletnega mesta zbiramo s piškotki. Piškotek je niz znakov, ki ga brskalnik uporabnika lahko trajno shrani na njegovem računalniku. Vanj se shranjujejo podatki in izbire o obiskih posameznih spletnih mest. Spletna mesta uporabijo piškotke vsakič, ko jih uporabnik obišče, tako da shranijo njegov edinstveni identifikator in podatke za namen statistične obdelave (spletne strani, iz katerih je prišel na spletno mesto planica.tv, čas in trajanje obiska, obiskane spletne strani na spletnem mestu planica.tv in druge podatke, ki niso osebne narave) v zaščiten piškotek, ki se začasno shrani na njegovem računalniku.

Uporabnik lahko piškotke z določenimi nastavitvami briše, izključuje oziroma jih pogojno uporablja. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja, zapisanega v naslovni vrstici.

Ob prvem obisku spletnega mesta je uporabnik seznanjen z uporabo piškotkov in povabljen k temu, da poda soglasje za namestitev piškotkov. S soglasjem se šteje, da uporabnik daje osebno privolitev v uporabo in obdelavo podatkov, zbranih s piškotki.

Spoštovanje določb pravnega obvestila

Vstop na spletno mesto planica.tv, pomeni, da se strinjate z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji. Če se ne strinjate z vsemi, vas prosimo, da teh spletnih strani ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno znova pregledate veljavno Pravno obvestilo, saj vas obvezuje.

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri

Pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri Virtualni poleti 2016 si lahko preberete na tej povezavi.

Pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri Triglav poleti si lahko preberete na tej povezavi.