Ste tekmovali na virtualnih poletih 18. in 19. 3. v Cityparku Ljubljana?
Preverite ali je vaš skok v galeriji

 • Najboljši planiški letalci in letalke leta 2015

  Več kot 200 obiskovalcev ljubljanskega Cityparka je leta 2015 že doživelo , kako se počutijo slovenski orli v dolini pod Poncami. S pomočjo Oculus Rifta so se preizkusili v virtualnih poletih. Absolutna zmagovalka je bila tekmovalka Marjeta, ki je presenetila vse zbrane in skočila neverjetnih 248,7 m.
 • Postavili smo virtualni svetovni rekord in skočili 248,7 m

  Ste si od nekdaj želeli leteti kot ptica? Kaj pa kot slovenski orli? Več kot 850 obiskovalcev Planice in ljubljanskega Cityparka je prvič v življenju poletelo z virtualne smučarske skakalnice in se ob tem neverjetno zabavalo. Absolutna zmagovalka pa je postala tekmovalka Marjeta, ki je presenetila vse zbrane in skočila neverjetnih 248,7 m.
 • Prvi obiskovalci Planice so se preizkusili v virtualnih poletih

  Smučarski skakalci so danes prvič testirali prenovljeno planiško velikanko. Po poskusni seriji skokov so se nekateri tekmovalci in obiskovalci doline pod Poncami pomerili še v virtualnih poletih.
 • Prvič v Sloveniji edinstvena izkušnja smučarskih poletov s tehnologijo Oculus Rift

  Zavarovalnica Triglav bo v ljubljanskem Cityparku 21. in 22. marca omogočila izkušnjo rekordnega poleta ljubiteljem smučarskih skokov.
 • Ste že slišali za Oculus Rift - vodilno napravo na področju virtualne resničnosti?

  Kako resnična je virtualna resničnost? Zavarovalnica Triglav omogoča edinstveno izkušnjo smučarskih skokov s pomočjo virtualnih 3D očal Oculus Rift.
 • Novinarji skočili z velikanke

  Bliža se letošnji vrhunec v smučarskih skokih v dolini pod Poncami, ki naj bi po napovedih poznavalcev prinesel nov rekord, saj lahko na obnovljeni skakalnici pričakujemo skoke vse do 254 metrov. Svojo formo so na skakalnici preizkusili tudi novinarji in upali, da bodo najdlje skočili prav oni.
 • Slovenski orli navdušeni nad virtualnimi poleti

  Izkušnjo virtualnih poletov z Oculus Riftom so preizkusili slovenski skakalci, svetovni prvaki - Peter Prevc, Jurij Tepeš in Franci Petek, ki so nad poleti navdušeni. »Manjka le vonj po čevapčičih v areni,« ugotavlja eden od skakalcev.